BEAUTY APPARATUUR GERICHT OP RESULTAAT

BEAUTY UNITED heeft 12 1/2 jaar ervaring in huis op het gebied van huidverbetering, het werken met beauty - apparatuur en het trainen van haar klanten. Dit gebeurt niet alleen bij ingebruikname van de lasers of andere apparatuur maar ook in de jaren daarna door middel van nascholingen op onze trainingslocatie te EDE of follow-up bij u op locatie zodat regelmatig puntjes op de bekende I worden gezet. We volgen de innovaties wereldwijd op de voet om nuttige verbeteringen en soms nieuwe technieken te kunnen bieden aan u als klant. Zo behaalt u de beste resultaten met de beste en meest betaalbare apparatuur in ons segment. We leveren beautyproducten en light apparatuur aan startende schoonheidssalons en huidverbeterende methodes aan de grotere beautysalons, huidtherapeutes en klinieken. Vindt u deze ervaringen belangrijk? Dan zien we u graag als nieuwe klant om een mooie en duurzame samenwerking met u aan te gaan. Kijkt u naar ons aanbod van lasers, LED therapie, microdermabrasie, afslank apparatuur en verstrakking. Wij zullen u na gebruik intensief ondersteunen (flyers, open dag ondersteuning, beantwoorden van cases en vragen, bezoek op locatie).
Uit concurrentie- en ethische overwegingen staan er geen prijzen bij de apparatuur. We rekenen er op dat u daar begrip voor heeft. Wordt u ergens enthousiast over of is het PRECIES wat u zoekt? Neem dan contact met ons op of stuur een email naar info@beauty-united.nl voor meer info en prijzen.

NIEUW! DE HYDRA FUSION PRO

 

1 x in de zoveel jaar komt er een innovatie voorbij die meer is dan alleen maar een nieuw jasje om een oude techniek. Vooral in huidverbetering is het zaak dat je blijft streven naar meer resultaat en een betere huid voor je klanten. De HYDRA FUSION PRO is een fusie van verschillende mooie en milde huidverbeterende technieken in 1 device.

- exfoliatie met vacuum/water/microdermabrasie
- mesotherapie met water en serums
- lifting met bipolair radiofrequentie

 

Het staat bij BEAUTY UNITED in de planning om in het voorjaar van 2018 de introductie te doen, als eerste onder onze META FOR SKINCARE depositairs. Daarna is de rest van NL en B aan de beurt om kennis te maken met deze nieuwe techniek in 1 device. Samen met de juiste producten gaan klanten met een veeleisende huid weer stralend naar buiten. Behandelingen zijn te segmenteren in BASIC, LUXE en VIP. Wilt u als vooruitstrevende schoonheidsspecialiste of huidtherapeute als 1 van de eersten aan de slag met de HYDRA FUSION PRO icm de mooiste huidverbeterende formules? Wilt u de klanten verrassen met nieuwe behandelingen en nog mooiere resultaten zonder downtime? LAAT HET ONS WETEN. Misschien bent u dan wel de eerste in de regio waarover gesproken wordt en die mag stralen van succes! Stuur een email naar info@beauty-united.nl en laat ons weten waarom U onder de eerste selectie zou moeten vallen.

Download
Hydra Fusion Pro Intro
Nieuwsgierig naar meer Hydra Fusion Pro? 4 huidverbeterende behandelingen in 1 device waaronder Hydra Dermabrasie en RF Lifting...
HYDRA FUSION PRO INTRO FILMPJE BU.mp4
MP4 video/audio bestand 1.5 MB

PLAATSELIJK AFVALLEN EN VERSTRAKKEN VAN DE HUID

 

Cavitatie apparatuur is bedoeld als liposuctie zonder naalden door middel van veilige Ultrasone geluidsgolven. Het wegsmelten van plaatselijk vet, plaatselijk afvallen is razend populair geworden. Cryolipolyse is een techniek die vetcellen vergruist, wat afwijkt van onze visie op geleidelijke technieken. De X-BODY verwarmt het vet dat al langer vast (gekleefd) zit waardoor het via de losser wordende membramen (deurtjes in de vetcellen) de vetcel kan verlaten. Dit natuurlijke proces heet LIPOLYSE, het omgekeerde van vetopslag in deze cellen dat LIPOGENESE wordt genoemd.

De X-BODY heef tevens een kop met Radiofrequente en multipolaire energie zodat de huid tevens verstrakt kan worden. Een zeer logische combinatie omdat ALLEEN plaatselijk afvallen of vet wegsmelten een slappe huid teweeg brengt. Op deze manier wordt het eindresultaat dus veel mooier ! Tevens toe te passen ZONDER de cavitatie voor bijvoorbeeld verstrakken van de verslapte huid op bijvoorbeeld kin, bovenarmen, buik, etc.

AL 7 jaar ervaring heeft SELENIA ITALIA met PLAATSELIJK AFVALLEN en VERSTRAKKEN van VERSLAPTE HUID door middel van veilige apparatuur. En nog niet 1 klacht over de resultaten of bijwerkingen. Gemiddeld resultaat per zone is 2-6 cm omvang verlies, wat voldoende blije klanten oplevert die binnen 2-4 behandelingen al voor een kleiner maatje naar de kledingzaak moeten rennen..... Ook voor "muffin-tops" bij wat jongere vrouwen of de huid na zwangerschap die niet goed meer wil verstrakken. Uiteraard is het Italiaans design om van te smullen.

TATOEAGE VERWIJDERING & MEER

 

De TSR PRO IV is een ND YAG laser van unieke kwaliteit in haar prijssegment. Met de 2 bijgeleverde filters behaal je al bovengemiddelde resultaten bij het behandelen van (donkere en gekleurde) tatoeages, pigment - en ouderdomsvlekken, milde en diepere couperose. Uiteraard gaat aanschaf gepaard met gedegen theorie en praktijktraining en krijg je alle benodigde accessoires bijgeleverd. Training gebeurt op locatie zodat u en uw team meteen op eigen klanten kunnen werken. Huidherstel is bij alle behandelingen snel en littekenvrij!

 

Met het optionele extra filter en een additionele training kunnen ook huidveroudering, hardnekkige acne, slechte huidconditie, verhoornde huid en kalknagels worden behandeld op nagenoeg pijnloze wijze. Dit maakt de TSR PRO IV een zeer veelzijdige laser die, net al haar voorgangers, zich al goed heeft bewezen. Ook in het land gevestigde Huidtherapeutes ervaren de TSR PRO LASER als prettig en efficiënt werkende laserapparatuur. Met een speciaal filter en carbon crème kan ook acne en huidverouderining of kalknagels te lijf worden gegaan:
https://www.facebook.com/JerryVersluis/videos/1605210319561473/

 

BEAUTY UNITED biedt na aanschaf kennis deling met mede gebruikers in het land dmv een geheime groep op FACEBOOK, 2 x per jaar de gelegenheid tot nascholing in ons Training Center en een actieve houding bij moeilijke cases. Onderhoud is gering en wordt door BEAUTY UNITED zelf gedaan tegen markt conform tarief. In het eerste jaar heeft u all-in garantie en in sommige gevallen recht op gratis vervang apparatuur zodat het behandelen van uw klanten geen tot weinig vertraging op loopt. Wij zien u graag in EDE voor een demonstratie!

 

PIGMENTVERWIJDERING IN DE HOGERE KLASSE

 

De TSR PRO EVO is de "grote broer" van de TSR PRO IV. Uiteraard is hij krachtiger, sneller en kent een hogere stabiliteit bij de langere behandelingen zoals grote tatoeageverwijdering. Energietransport vanuit de laser gebeurt via lenzen en spiegels in de 7-kniks arm. De Nanometers stel je in via de software waardoor je geen filters hoeft te wisselen. Spotverstelling is mogelijk van 1-8 mm zodat je gefocust of diffuus kunt werken.

 

R&D heeft jaren gewerkt aan het hoogst haalbare: de beste balans tussen "minimal damage en maximum results". Dit houdt in dat de resultaten per behandeling zeer hoog liggen en de huidschade minimaal is. Bij tatoeageverwijdering betekent dit minder behandelingen voor het zelfde resultaat, ook op lastige kleuren. Door zijn hogere effectiviteit zijn de resultaten bij pigmentverwijdering (ouderdomsvlekken, melasma, etc) en diverse vormen van couperose bijna verrassend te noemen. Met de juiste aanpak en training kan de EVO ook prachtige resultaten tonen bij de behandeling van huidveroudering, acne en onchyomycose (kalknagels). Voor deze behandelingen had u vroeger 6 verschillende lasers nodig (ND YAG, RUBY, VASCULAIR, etc). Nu is dat niet meer nodig. .....

 

BEAUTY UNITED biedt na aanschaf kennisdeling met mede gebruikers in het land dmv een geheime groep op FACEBOOK, 2 x per jaar de gelegenheid tot nascholing in ons Training Center en een actieve houding bij moeilijke cases. Onderhoud is gering en wordt door BEAUTY UNITED zelf gedaan tegen markt conform tarief. In het eerste jaar heeft u all-in garantie en in sommige gevallen recht op gratis vervang apparatuur zodat het behandelen van uw klanten geen tot weinig vertraging op loopt. Wij zien u graag in EDE voor een demonstratie!

 

MESOLIGHT - L : LED THERAPIE COLLAGEEN BOOSTER

 

LED THERAPIE is jaren geleden bedacht voor NASA astronauten en kort daarna overgenomen door de dermatologie. NCBI-GOVMED (onderzoeksinstantie) en onderzoek op meerdere universiteiten voor Dermatologie heeft inmiddels meerdere malen bevestigd dat het 1 van de meest veilige en effectieve methodes is voor de aanpak van diverse vormen van acne. Ook voor het stimuleren van de fibroblasten, ofwel de aanmaak van meer/ beter collageen, is het resultaat aangetoond. LED THERAPIE gebeurt met vastgestelde frequenties SMD LEDs en is "koud licht".

 

De MESOLIGHT- L is eenvoudig te bedienen en geeft zeer mooie resultaten in combinatie met de goede huidproducten en kuurvormen. Het gebruik van suppletie kan de resultaten nog wat versnellen door de huid vanuit het lichaam meer "brandstof en bouwstenen" te geven. In 30 minuten kan je een LIGHT PEELING geven, LED THERAPIE toepassen en afsluiten met mooie serums en crèmes. Dit maakt het een mooie huidherstellende behandeling in weinig tijd en weinig inspanning. Uiteraard wordt de MESOLIGHT ook ingezet bij huidverbeterende VIP behandelingen om huidveroudering te remmen en de huid (lees collageenproductie) een mooie BOOST te geven.

Bij aanschaf van de MESOLIGHT- L krijgt u een volle dag training in uw eigen praktijk. Zo kunt u en uw team leren uitleggen wat het LED - therapeutisch licht precies doet en leert u diverse methodes om de MESOLIGHT L het beste tot zijn recht te laten komen. Regelmatig hebben wij mooie pakket-aanbiedingen icm met META FOR SKINCARE. Vraagt u er gerust naar. Een mooie kans om met verrassend lage investering verrassend hoge resultaten te boeken!

Op deze TV beelden van Life Is Beautiful kunt u zien hoe pijnloos men de behandeling ondergaat en wordt de specifieke techniek van de NEW EPIL uitgelegd. U ziet live een behandeling en tijdens het interview vraagt Erik Alexander Richter meer over de geschedenis van duurzaam ontharen, elektrisch ontharen, IPL apparatuur en de nadelen van oudere laser technieken. Deze nadelen zijn in de innovatieve NEW EPIL ontharingsapparatuur niet meer terug te vinden. Hij is krachtig maar mild voor de huid, hij is heet genoeg maar verbrandt de huid niet, hij geeft 808 NM maar is ook op de donkere huid te gebruiken, hij is snel (>10 HZ) maar kan ook langzaam gebruikt worden in kleine zones. Hij heeft 13 laser bars op een rij, maar kan door het kleinere opzetstuk ook op een bikinilijn of bovenlip geplaatst worden. De New Epil zorgt er voor dat ontharen VEILIG gebeurt. En dat is in Europa de maatstaf. Heeft u een kliniek, beautysalon of bent u huidtherapeute? Kom vrijblijvend een behandeling uitproberen in ons Training Center !
KLIK HIER VOOR HET BEKIJKEN VAN DE VIDEO / TV UITZENDING

NEW EPIL DUURZAAM ONTHAREN

 

De NEW EPIL werkt dmv laser bars. Dit houdt in dat POWERFUL LED de energie naar het haarzakje toe brengt zonder het oppervlak te verhitten. De frequentie ofwel kleur van het licht zit op 808 NANOMETER, net als bij de reguliere DIODE LASER zodat absorptie door de huid/haar combinatie ideaal is. De behandeling voelt tijdens het laser ontharen warm tot heet, maar verbranden van de huid is nagenoeg onmogelijk. De resultaten zijn, ook op Mediterane/ Arabische types, aanzienlijk beter te noemen dan met IPL ontharingsapparatuur. Onze eigen ervaringen (in ons Huidbehandelcentrum te Ede) zijn ook aanmerkelijk goed te noemen op milde couperose en diverse hardnekkige vormen van acne. Vanwege de instelbare koeling op het behandelstuk (0 - 8 graden) voelt het ontharen dan ook als een "koud kunstje". De snelheid van de puls is instelbaar van 1 - 10 HZ, wat het ontharen van grote oppervlakken flink in tijd doet afnemen tov oudere lasers. Tevens heeft u de keuze uit verschillende opzetstukken om makkelijker te laseren op kleine oppervlakken (onder de neus, oksel) en door een magneetklik te wisselen naar het grote pulsstuk voor rug of benen. Innovatief en eenvoudig!

 

Gezien de deskundigheid die gepaard gaat met laser ontharing geven wij uitsluitend meer informatie aan professionals die door ons geverifieerd zijn op basis van een email die u ons stuurt met uw (praktijk-) gegevens. Uiteraard wordt u dan ook uitgenodigd voor een kennismaking en eventuele vrijblijvende proefbehandeling met de NEW EPIL ontharingsapparatuur. U kunt dan ook bestaande referenties ontvangen om te benaderen alvorens u een keuze maakt voor deze hypermoderne apparatuur.

SR 05 SKIN REJUVENATOR

De SR 05 Skin Rejuvenator is zeer compact en leuk om mee te werken. Met Ultrasoon kunt u werkstoffen insluizen, met de ionisatie (+ en -) kunt u de huid beter zuiveren en/of de huidcellen activeren. Beide technieken kunnen ook tegelijk aan staan voor een nog beter resultaat op de huid. Verrassende verbetering, een actief gevoel en een iets elastische huid zijn het effect. Met de PHOTON LED kop kunt u kleine plekjes verbeteren; denk aan acne, droge oppervlakken op de huid of eczeem-achtige vlekken. Het rode licht verbetert de collageen productie, het blauwe licht vermindert bacterien en ontstekingen zoals bij acne of rosacea. De SR 05 biedt huidverbetering op VIP niveau voor een zachte prijs. Inclusief adapter/snoer en NL talige handleiding.

SR 05 Skin rejuvenator

€ 239,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen