LATEX VRIJ  VANWEGE ALLERGIE - RISICO!

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat steeds meer mensen allergie opbouwen voor allerlei stoffen, vaak zonder het te weten. Allergie voor latex is ook al jaren een opkomend en riskant fenomeen. In veel ziekenhuizen over de wereld wordt HELEMAAL GEEN latex meer gebruikt. Een allergie voor latex handschoenen kan zich namelijk uiten in lichte irritatie, contact eczeem of in de ergste gevallen acute analfalactische schock! Bij contact eczeem komt het nogal eens voor dat men uiteindelijk het beroep waarvoor je passie hebt en hard gewerkt hebt moet opgeven. Geef je een klant een acute allergie omdat zij of u niet WIST dat ze allergisch was, dan zijn de gevolgen natuurlijk ook serieus te noemen. Aan U de keuze... wij hebben de keuze al gemaakt. Bij ons geen latex handschoenen, geen latex elastiekjes in de mondmaskers of bandeaus. Better SAFE than SORRY!

NITRILE HANDSCHOEN POEDERVRIJ WIT

De nitrile handschoenen wit staan beter bekend als ultra stretch. Ze zijn wat dunner dan de blauwe en zwarte maar super flexibel voor het fijnere werk of als je maar "even" bescherming nodig hebt zoals bij chemische peelings of enzymatische scrubs. De Nitrile handschoenen zijn poedervrij en voldoen aan de strenge normen voor o.a. PMU. Verkrijgbaar is S - M - L. Verkoop per doos van 12 pakken is voor u goedkoper inkopen !

 

HANDSCHOEN NITRILE POEDERVRIJ

€ 7,25

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

NITRILE HANDSCHOEN POEDERVRIJ BLAUW

De poedervrije nitrile handschoenen zijn van "medium sterkte/dikte". Dus net iets dikker dan de stretch nitrile, net iets dunner dan de zwarte. De blauwe nitrile handschoenen zijn het meest gebruikt in de beautysalons, in de klinieken en door pedicures. Niet alleen ogen ze medisch, ze zijn betrouwbaar qua sterkte en bescherming als je ze wat langer gebruikt. Ze voldoen aan de strenge branche normen en zijn verrassend sterk!

Per pak van 12 doosjes maal 100 stuks = goedkoper inkopen voor u als schoonheidsspecialiste, pedicure of huidtherapeute.

 

HANDSCHOENEN NITRILE POEDERVRIJ BLAUW

€ 8,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

HANDSCHOEN NITRILE POEDERVRIJ ZWART

De allersterkste in onze serie nitrile handschoenen zijn de zwarte. Deze nitrile is van dikkere kwaliteit en zeer stevig. Dit maakt de nitrile handschoen zwart uitstekend geschikt voor o.a. PMU, Harsen (dan ziet de klant ook de haartjes niet zo aankleven...), Scrubben, Pedicure werk en Microdermabrasie. Voldoen aan de normen in onze branche en zullen zeer goed bevallen door hun hoge sterkte en elasticiteit. Per 12 doosjes uiteraard goedkoper inkopen!

 

HANDSCHOENEN NITRILE POEDERVRIJ ZWART

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

HUID ALCOHOL DESINFECTANS MET GRATIS DEPPERFLESJE

PODISKIN Huid desinfectant : 2-propanol 60 % met chloorhexedine 0.1 % blue met UN 1993 / NL 14422N . 1 liter verpakking. Voor desinfectie van huid, NIET voor het desinfecteren van oppervlakken. Tegen bacterie, mycobacterie en gisten. Ideaal voor schoonheidsspecialiste, pedicure, huidtherapeute en nagelpraktijk. Bevat milde terugvetter ter voorkoming van uitdroging bij veelvuldig gebruik. KOEL BEWAREN - ONVERDUND GEBRUIKEN NA REINIGING - 30 SECONDEN inwerktijd! Wij verkopen geen 5 liter alcohol cans ivm snellere schade bij verzending en onhandig formaat in praktijkgebruik. NU tijdelijk MET GRATIS DEPPERFLESJE voor praktisch gebruik!

 

HUID ALCOHOL 1 LITER BLUE

€ 7,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

DESINFECTIE ALCOHOL 80 % MET GRATIS DEPPERFLESJE

Voor desinfectie van oppervlakken gebruik je GEEN huid alcohol of Podiskin! Hiervoor gebruik je ALCOHOL PODIOR 80 %. Voorheen werd vaak 70 % gebruikt maar daar is de desinfectiegraad lager van en de verdamping trager. Alcohol 80 % gebruikt u op werk oppervlakken en evt apparatuur. KOEL BEWAREN - GEBRUIKEN NA REINIGING - NIET IN DE ULTRASOON CLEANER ALS VLOEISTOF - DICHT BIJ OPPERVLAK SPRAYEN - NIET INADEMEN

 

DESINFECTIE ALCOHOL 80 %

€ 7,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen