EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking. Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten. Gelooft u het niet of bent u nu wel zeer nieuwsgierig geworden naar resultaten in huidverbetering die verder gaan dan uw merk of dan u verwacht? Maak dan een afspraak voor een MEET & GREET met het merk, gepaard gaand met een VIP behandeling in ons Training Center of, als u dat liever heeft, in uw salon / kliniek.

Met 11 verschillende chemical peels (van very soft tot intensief) en een vaste visie is TRAINING essentieel. In 2018 zullen er bijna maandelijks degelijke trainingen zijn zodat u nadat uw enthousiasme is bevestigd SNEL aan de slag kunt met EKSEPTION in uw salon of kliniek.

 

Het behalen van buitengewone resultaten heeft vanaf nu een naam: EKSEPTION !
De klant die zich meldt bij de huidspecialiste met klachten en / of wensen voor "de mooiere versie van zichzelf" zal door het zeer specifieke assortiment peelings ALTIJD gehoord voelen en de wensen werkelijkheid zien worden. EKSEPTION heeft na overleg met huidspecialisten namelijk bepaald dat elk huidprobleem haar eigen peeling moet hebben. Zo wordt collateral damage voorkomen en het resultaat ZO doelgericht dat tevredenheid wordt gegarandeerd. Andere merken hebben vaak maar 1 SOORT peeling maar dan in verschillende sterktes of %. EKSEPTION heeft er 11 voor de meest voorkomende huidproblemen en huidwensen. We geven een aantal voorbeelden:

1. Droog aanvoelende of gevoelige huid: SOFT TOUCH peeling

2. Vochtarme of licht verouderende huid: WATER INFUSION peeling

3. Acne of zeer onzuivere cq vette huid: PURE SKIN peeling
4. Verouderde huid met rimpels : AGE LESS PEPTIDE peeling
5. Huid met pigmentvlekken : WHITE UP PEPTIDE peeling

Binnen de lijn van EKSEPTION is het mogelijk om het onderste uit de kan te halen door in het onderste van de huid de juiste werkstoffen af te leveren.
Mesotherapie is al sinds 1920 (toen op nog spartaanse wijze) de beste manier om werkstoffen op de juiste plek af te leveren. Voor het werken met Mesoproducten van Ekseption wordt vereist dat u eerst een Masterclass/Training heeft gevolgd. Dan weet u ook WAT u doet..... Naast de mogelijkheid om de cocktails te gebruiken met de dermaroller of dermapen zijn er nog 2 unieke methodes: met de Easy Touch Meso (0,5 mm met gecontroleerde afgifte, zeer eenvoudig en veilig in gebruik) en met het Multi Meso Device (te gebruiken met 1-liner, 5-liner op variabele diepte of NO-NEEDLE pushtechniek). Tijdens de Masterclass wordt theorie gecombineerd met praktijk waarbij alle technieken worden geoefend op elkaar. Haalt u binnenkort ook het onderste uit de kan qua resultaat??

ZO eenvoudig is het bereiken van het doel en het kiezen van de juiste peeling voor een betere huid. Uiteraard is er ook gedacht aan producten voor voorbereiding van de huid (o.a. PHA ACTIVATOR), het snel repareren van de huid (o.a. CAVIAR REPAIR), het beschermen van de huid (o.a. ALL DAY SHIELD) en het onderhouden van de huid (o.a. AGELESS COCOON). Dit maakt de lijn UITERMATE geschikt voor elke huid, voor de mannen huid en voor de client die DUIDELIJKHEID & GEMAK verwacht van de huidspecialiste. Door de aantrekkelijke pricing is er geen enkele belemmering meer om EKSEPTION niet in huis te halen. Dus verwelkomen wij u graag binnenkort als nieuwe EKSEPTION huidspecialiste! Neem contact op voor een afspraak door te bellen met 0318-306713 of mailen info@beauty-united.nl voor een afspraak en een echte MEET & GREET bij ons of in uw salon / kliniek. Tot dan!