skincare

PRODUCTEN SKINCARE

EKSEPTION PRODUCTEN voor dagelijks gebruik versterken of onderhouden de resultaten van de behandelingen met chemische - of bio peelings, meso therapie of andere behandelingen die huidverbetering genereren.

 

Volg het advies van uw huidspecialist dan ook nauwkeurig op om de PH beter onder controle te hebben, wat resulteert in een gezondere huid die de werkstoffen beter opneemt en u langer tevreden houdt. Producten van andere merken hebben meestal een PH (zuurgraad/huidbarrière-) verstorend effect wat o.a. een gevoelige huid, acne, meer rimpels of slecht gehydrateerde huid tot gevolg kan hebben.


PHA ACTIVATOR                             30 ML

Deze nachtcrème is geformuleerd om de pH van de huid geleidelijk te verminderen, gelijktijdig te exfoliëren, vocht aan te vullen en pigmentatie te verminderen voor een zachte, stralende teint. Het wordt gebruikt om de huid voor te bereiden voordat pha peels.
pha activator is een revolutionaire resurfacing-crème die de huid helpt regenereren.
Met behulp van een exclusieve technologie van formulering met zuren, enzymen en actieve ingrediënten kan het worden gebruikt als een enkele intensieve behandeling of om de huid voor te bereiden op professionele polyhydroxyzuren peelings. Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, exfoliërende werking, vermindering van pigmentatie en het herstellen van de pH van de huid. Het moet gedurende de dag worden gecombineerd met de hele dag door schild om de huid te beschermen tegen UV-schade.

 


FERULIC ACTIVATOR                   30 ML

Deze nachtcrème is geformuleerd om de pH van de huid geleidelijk te verminderen, gelijktijdig te exfoliëren, vocht aan te vullen en pigmentatie te verminderen voor een zachte, stralende teint. Het wordt gebruikt om de huid voor te bereiden op ferulische peelings.
ferulic activator is een krachtige vrije radicalen scavenger en resurfacing crème. De formule bevat 3 soorten zuren (ferulisch, melkzuur en tranexamisch), enzymen, 4 peptiden en vitamine E. het kan worden gebruikt als een enkele intensieve behandeling of om de huid voor te bereiden op ferulische peptideschillen. Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, exfoliatie, vermindering van pigmentatie en het verlagen van de pH van de huid. Het moet gedurende de dag worden gecombineerd met de hele dag door schild om de huid te beschermen tegen UV-schade.
Ontworpen om de pH-gradiënt van de natuurlijke huid te herstellen.
Activeer scrubbenzymen om de huid geleidelijk te vernieuwen.
Vergroot de algehele huiduitstraling en verminder pigmentatie.
Verminder de roodheid van de huid, acne en rosacea.
Biedt geavanceerde milieubescherming door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.
Zichtbare antiverouderingseffecten, zoals de verbetering van het voorkomen van lijnen en rimpels, verlies van stevigheid en verheldering van de huid.
Herstel een hoog huidvocht.
Onthul een soepele huidtextuur na enkele toepassingen.

 


ALL-DAY SHIELD                               30 ML

Een nieuwe generatie beschermende dagcrème met ferulazuur, vitamine E en helioguard-365, een natuurlijke UVA-zeefverbinding uit zeealgen om de huid te beschermen tegen fotoveroudering. Ondanks de hoge bescherming die de crème biedt, is de textuur licht en verfrissend.
all-day shield is een nieuwe generatie van dagelijkse en zeer beschermende huidverzorging. Het is geconditioneerd in een handige airless om de hele dag te worden gedragen. Deze beschermende dagelijkse slijtage is een innovatie op verschillende niveaus. De water-in-olie formulering zorgt voor een langdurige film op de huid die bestand is tegen transpireren, biedt een basis voor make-up en vermijdt de penetratie van de zonnefilters in de huid. Het schild voor de hele dag biedt een complete UVA- en UVB-bescherming dankzij ferulazuur (UVB) en helioguard 365 (UVA), een natuurlijke UVA-zeefverbinding uit zeealgen om de huid te beschermen tegen fotoveroudering. De formule krijgt een boost in vitamine E om een extra bescherming tegen vrije radicalen te bieden.

 

 


RETIN-OIL BOOSTER                     30 ML

Exclusief versterkend serum geconcentreerd in retinol (0,3%) en vitamine E (1%) met een uniek kussen en poederachtig gevoel. Deze formule is ontwikkeld om het effect te versterken van het opnieuw aanbrengen van professionele peelingbehandelingen.
 
retin-oil booster is een krachtige behandeling die sterk geconcentreerd is in retinol en vitamine E om het effect van chemische peelings te vergroten en de regeneratie van de huid te beheersen. De formule biedt een extreem comfort tijdens en na het aanbrengen met een uniek huidgevoel. Retin-olie behandeling is ideaal voor problematische en door de zon beschadigde huid, deze nachtcrème is verbeterd met de nieuwste stabilisatie- en afleverende technologieën om maximale doeltreffendheid en stabiliteit te garanderen. De behandeling vermindert het verschijnen van fijne lijntjes, rimpels en verkleuring van de huid en minimaliseert puistjes en de verschijning van poriën.

 

 

 


ICE CREAM REPAIR                       50 ML

Rijke herstellende crème met een ijstextuur om aan te brengen na het schillen. De crème moet in de koelkast worden bewaard.
Het reparatieproces is een essentiële fase na chemische peelings en het is van het grootste belang om het juiste product te gebruiken. De huidstructuur moet worden hersteld en de processen van differentiatie, proliferatie en intercellulaire communicatie moeten worden geregeld. Het ijsherstel bevat een synergie van retinol, vitamine E, bio-placenta (groeifactoren, foliumzuur, acetylglutamine) en unirepair T-43.
Deze nieuwe formulering in de vorm van een ijsje werd ontwikkeld om het effect van de actieve ingrediënten te versterken, waardoor een intens verkoelend gevoel ontstaat en een rijke beschermende film over de huid achterblijft.

 

 

 

 


SKIN POLISH                                      50 ML

Microdermabrasie gel met intense schurende kracht. De crème kan worden gebruikt om de huidtextuur te verbeteren en de ruwheid te verminderen. Het combineert microkristallen, enzymen en polyhydroxyzuren.
De huidlak is een intense resurfacing-behandeling met mechanische en chemische exfoliatie. Het combineert aluminiumoxide micro-dermabrasie kristallen, enzymen en polyhydroxyzuren (lactobionzuur en gluconolacton). Het kan worden gebruikt als een enkele behandeling thuis om de 2 weken of voor chemische schil voor middelzware peelings. Het vermindert onmiddellijk de ruwheid van de huid en elimineert intensief de oppervlakkige huidcellen.

 

 

 

 

 

 


AGE LESS COCOON                       50 ML

Extreem verzorgende crème om tekenen van veroudering en veroudering van de foto's te verminderen. Gebaseerd op een mengsel van peptiden en polyhydroxylzuren.
Age less cocoon bevat een synergie van 3 peptiden en polyhydroxylzuren (lactobionzuur en gluconolacton). De formule is zeer voedzaam en biedt een extreem huidcomfort. Het product is zeer effectief in het bevorderen van huidvernieuwing, scrubben, verminderen van pigmentatie en het herstellen van de pH van de huid. Het moet gedurende de dag worden gecombineerd met de hele dag door schild om de huid te beschermen tegen UV-schade. 2 peptiden stimuleren de productie van extracellulaire matrixcomponenten (matrikines) die signalen doorzenden naar fibroblasten, die nieuwe componenten van de matrix gaan produceren om de vernietigde te vervangen. (Palmitoyltripeptide-1, palmitoyltetrapeptide-7). Het andere peptide beschermt DNA tegen beschadiging, stimuleert de natuurlijke herstelpaden en veroudert de senescentie in fibroblast.

 

 

 

 

 

 

 


HYDRATION SPARKLE                  50 ML