Internet is een handig een mooi fenomeen. U kunt vanuit de luie stoel of vanaf uw kantoor onze webshop opzoeken, bestellingen doen, het assortiment beautyproducten bekijken dat u als schoonheidsspecialiste verwacht van uw groothandel & leverancier, alles gaat geautomatiseerd. Maar onze dienstverlening is net zo min virtueel als die van u. Een schoonheidsspecialiste verleent diensten, werkt op zeer persoonlijke basis en heeft eigenlijk altijd persoonlijk contact met haar klanten. En zo werkt dat bij ons ook.

 

Natuurlijk moeten wij ook met de tijd mee en zorgen dat u op elk moment van de dag uw bestellingen kunt doen. Daarvoor is onze webshop voor schoonheidsspecialistes en klinieken. Maar ook wij komen graag persoonlijk met u in contact en vinden kennismaken een belangrijk deel van ons beroep als leverancier voor huidspecialistes.

 

Komt u gerust langs in ons demo- en training center te Ede als u in de buurt bent. WIlt u wat meer tijd of heeft u specifieke vragen? Maak dan even een afspraak zodat wij alle aandacht voor u als collega hebben. Wilt u voor vernieuwing van uw schoonheidssalon of kliniek een mooi combi - voorstel of een passende offerte hebben? Dan maken we daar tijd voor en vooral: we denken met u mee. Of u nu startende salon bent, uw mooie kliniek uit wilt breiden of afgevaardigde bent van een opleiding Uiterlijke Verzorging, wij helpen u de beste keuze maken!

 

Tijdens onze Open Dagen mag u zo binnenlopen voor EXTRA kortingen, leuke demonstraties of om zelf iets uit te proberen dat u nog niet kent. Dit jaar zijn de Open Dagen op Vrijdag 16 en Zaterdag 17 maart en in het najaar op Maandag 24 en Dinsdag 25 september.

 

Wilt u ons beter leren kennen, maar u heeft die stap nog niet genomen?
CROSS THAT BRIDGE en kom naar ons toe. U bent van harte welkom!