HARS PISTOOL MONO

Zoekt u een hars verwarmer die automoatisch traploos geregeld wordt? Voor de eerste opwarming van de hars gaat hij wat hoger, voor je begint te behandelen gaat de temperatuur lager. Doordat u de harspatronen niet UIT de verwarmer haalt heeft u een aantal voordelen: 1. Uw handen blijven schoner. 2. Tussendoor blijft de harspatroon beter staan als de handen even vrij wilt hebben (spannen van de huid en trekken aan de harsstrip vraagt om TWEE handen toch?) 3. De harspatroon blijft warmer, waardoor vlot harsen en doorwerken gemakkelijker gaat. 4. Uw handen worden niet zo heet; spanning zetten en goed ontharen zijn al intensief genoeg. Deze enkele harsverwarmer is ook handig om er bij te kopen als u al een systeem heeft maar af en toe NET een harsverwarmer te kort komt. AL onze harspatronen passen in de zelfde harsverwarmers, ook in de DOUBLE of TRIO harsverwarmer.

HARSVERWARMER MONO MET HOUDER VOET

€ 29,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

HARSVERWARMER DOUBLE

De voordelen van de harsverwarmer DOUBLE zijn hetzelfde als voor het harspistool MONO. Met een dubbel harspistool kunt u in 1 keer door; u heeft nog een hars patroon met een klein beetje hars er in, daarnaast staat de volgende harspatroon al op te warmen. Deze degelijke harsverwarmer is eenvoudig schoon te maken en handig in gebruik. Uiteraard wordt de stabiele voet / standaard bijgeleverd. Door de vensters in de harsverwarmer is zichtbaar hoeveel hars nog in de hars patroon zit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

HARS VERWARMER DOUBLE

€ 39,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

HARSVERWARMER TRIO + 3 gratis patronen

Wilt u de ultieme flexibiliteit of 3 verschillende soorten tegelijk opwarmen voor bovenlip, bikinilijn en benen? Dan is de hars verwarmer TRIO natuurlijk ideaal. U kunt dan natuurlijk niet wachten totdat een nieuwe hars patroon of hars soort warm is. Door het thermostaat blijven de patronen op de ideale temperatuur! Dit harspistool heeft een goede grip en is eenvoudig te reinigen. NU met gratis 3 harspatronen zodat je wat nieuwe soorten hars leert kennen.

TRIO HARS VERWARMER

€ 64,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

HARS POT VERWARMER BASIC

Deze harsverwarmer is geschikt voor potten / blikken hars 400 ML of voor grains / korrels hars. Met een doorsnede van 100-103 mm is er ruimte genoeg voor het eenvoudig plaatsen van uw pot hars of vullen met korrel hars. Het kunststof is stevig en eenvoudig te reinigen. De temperatuur regelt u gemakkelijk zelf om snel op te warmen of de temperatuur iets te verlagen.

HARSPOT BASIC VERWARMER

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

WAX HEATER PRO

Met deze stevige hars pot verwarmer kunt u 500 ml harspotten of hars korrel opwarmen. Volledig uitgevoerd in metaal / aluminium kan hij tegen een stootje en oogt professioneler. Hars opwarmen wordt eenvoudiger, gaat sneller dankzij de snelle verwarming op de hoge stand. De aluminium pot staat de warmte SNEL weer af als u de temperatuur wat lager wilt hebben. De pothouder is uitneembaar en dus makkelijker te reinigen. DE enkele WAX HEATER voor professionals, ook geschikt voor suikerhars. Meteen een goede hars mee bestellen in onze beauty webshop? Bij bestelling van deze hars verwarmer krijgt u ca 50 % korting op een pot superzachte honing hars 400 ML zodat u meteen kunt beginnen met harsen!

 

WAX HEATER PRO TOT 500 ML

€ 42,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

HARS VERWARMER FLEX DE LUXE + GRATIS POT HONING HARS

O O O wat is hij handig, compact en mooi! In de hars pot verwarmer kan 400-800 ML worden opgewarmd op een variabele temperatuur. DRIE harspatronen kunnen ernaast, tegelijk of los van elkaar, worden opgewarmd. Wilt u maar 1 harspatroon opwarmen en de rest niet? GEEN probleem. Geen harspistool meer nodig, geen apart hars blik verwarmen, ALLES voor de hars behandeling in EEN combinatie op uw werktafel! Ideaal voor de professionele schoonheidsspecialiste. Bij deze hars apparatuur krijgt u de eerste pot 400 ML Italiaanse honing hars GRATIS!

WAX COMBI DE LUXE PLUS HONING HARS

€ 94,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen