Hoe uw cliënt naar buiten gaat na een hars behandeling is afhankelijk van vele factoren. In de andere categorieën hebben we al gesproken over uw vaardigheid, ervaring en de kwaliteit van de harsproducten die u gebruikt. Slechte kwaliteit hars leidt tot een slecht eindresultaat; de client wordt gevoelig voor harsen, verbrandt of er is opperhuid los getrokken. Wat we ook vaak zien is dat de klant vuurrood uit de schoonheidssalon komt. DAT IS NIET NODIG. Met de juiste zorg VOOR het harsen en de juiste aandacht NA HET HARSEN krijgt u steeds meer tevreden klanten. En die vertellen dat weer door!! Ook prettig voor u als professionele schoonheidsspecialiste als u het gevoel heeft dat u de juiste groothandel voor schoonheidssalons hebt gevonden. U bent welkom om tot die constatering te komen als u de tips die we geven ook opvolgt en zo EINDELIJK de juiste hars producten met elkaar combineert voor een glad resultaat zonder bijwerkingen. Ook als uw client de hele zomer gladde benen wil en daar elke 4 weken voor terug komt, blijft de huid in tact.... Kiest u voor vreemde combinaties, merken of uitprobeersets, dan mislukt dat meestal. Kies, STA voor kwaliteit en vraag de juiste prijs omdat u kwaliteit en resultaat biedt! PUNT!

Een hars behandeling is natuurlijk geen operatie maar als u bijna dezelfde hygiëne norm hanteert bij uw hars behandelingen is de eerste winst qua hygiënische uitstraling al binnen. Uw cliënt VOELT dat u hygiëne belangrijk vindt en laten we eerlijk zijn: waar zou u de oksels of bikinilijn liever laten harsen? En daarna de bovenlip? Bij een schoonheidssalon die hygiëne uitstraalt toch? DUS : kies voor huid desinfectans en materiaal alcohol samen met nitrile handschoenen en andere hygiëne producten voor hars behandelingen. Deze vindt u in de categorie DISPOSABLES. Voor nazorg als POST EPIL OLIE die verzorgt, reinigt en kalmeert kijkt u hier onder. Daar vindt u ook een handzaam koel handstuk voor na het harsen op delicate delen. HEERLIJK voor de cliënt en kalmeert roodheid nog meer. Die kunt u ook gebruiken na laser, IPL, peeling of andere behandelingen waar de huid even wat actiever van wordt.

NAZORG HARSEN POST-EPIL OLIE

Een goede POST EPIL OLIE reinigt uitstekend, verzorgt de huid en kalmeert. Natuurlijk kan je voor een merk kiezen waar je 3 verschillende producten aangesmeerd krijgt maar dat is echt niet nodig. HARS verwijder je als eerste het beste met een product op OLIEBASIS. Is de huid of het oppervlak daarna iets te glad naar uw zin dan kan (ook voor de hygiene) u de huid iets afdeppen met een tissue en uw harsverwarmer nog nawrijven met een doekje/alcohol. De olie voor na het harsen is er in heerlijk verzachtende Camille of in fris kalmerend Eucalyptus.

 

€ 6,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

KOEL & WARM HANDSTUK

Al jaren DE verlichting na activerende behandelen waarbij de huid mogelijk een beetje rood wordt of "reageert". De koeling bereikt een heerlijke temperatuur van ca 5 graden ("koelkast-temperatuur") en de andere kant kan de huid verwarmen (natuurlijk niet na het harsen) voor de opname van werkstoffen. De BASIC uitvoering heeft een snoer met adapter, koeling aan of warmte aan. De LUXE versie heeft een apparaat met meer mogelijkheden zoals afstelling temperatuur en timer. Na het harsen heeft u voortaan alleen nog maar blije klanten!

 

KOEL & WARM HANDSTUK

€ 89,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen