REFECTOCIL WIMPERVERF WENKBRAUWVERF

 

Al  jaren lang is Refectocil 1 van de meest gebruikte producten voor het verven van wimpers & wenkbrauwen. Sommigen noemen het heel verwarrend Reflectocil, maar dat geeft niet. Wij snappen wat u bedoelt.

 

Met bijgaande hulpkaart kunt u precies zien welke kleuren er bestaan en hoe die het beste gebruikt kan worden. Kleine kleurverschillen zijn natuurlijk altijd mogelijk; net als bij haarverf valt een bepaalde wenkbrauwverf niet bij iedereen hetzelfde uit. Gebruik voor het mooiste resultaat wel de juiste bijproducten zoals Tint Remover en Oxidant. Refectocil staat op die manier al jaren garant voor een mooi en duurzaam resultaat.

 

TIP: zorg altijd dat je werkvlak, de behandelstoel(-hoes) en natuurlijk de kleding van de klant goed beschermd zijn. Wimperverf is moeilijk te verwijderen als het eenmaal ergens is ingetrokken. Dek de huid GOED af met afdek creme en zorg dat het niet in de ogen kan komen als u de wimpers verft. Gebruik hiervoor de fijne voorgesneden wimperblaadjes.

TIP: registreer de gebruikte kleur en inwerktijd bij de klant in uw klantsysteem; was de klant tevreden, dan doet u hetzelfde. Vond de klant het te licht of te donker, dan kunt u nog terugzien wat u gedaan heeft en dit de volgende keer aanpassen.

 

Eventueel mengen van kleuren is altijd mogelijk.

REFECTOCIL OXIDANT 3 % VLOEIBAAR

Deze veelgebruikte Oxidant van RefectoCil is Waterstof Peroxide van 3% in vloeistofvorm.
Dit product is hét middel dat ervoor zorgt dat wimperverf en wenkbrauwverf optimaal hechten aan de haartjes.

De vloeistof verspreidt zich uitstekend tussen de haren, zodat alle haartjes  mooi gekleurd kan worden.

Bovendien verlengt deze RefectoCil Oxidant de houdbaarheid van de kleur op uw wimpers en wenkbrauwen.

De RefectoCil Oxidant 3% is de ideale basis voor de RefectoCil Wenkbrauwverf en Wimperverf.

REFECTOCIL OXIDANT 3 % VLOEIBAAR

€ 2,49

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

REFECTOCIL OXIDANT 3 % CREME 100 ML

Refectocil oxidant crème 3% voor langere houdbaarheid van de kleur op de wimpers en wenkbrauwen. De twee grote voordelen van de RefectoCil Creme Oxidant is dat het makkelijk aan te mengen is met de verf en dat het niet snel begint te druipen. Dat maakt het aanbrengen van de wenkbrauwverf en wimperverf een stuk makkelijker en aangenamer!De Refectocil Crème Oxidant 3% is ideaal te combineren met de Refectocil Wenkbrauwverf en Wimperverf.

REFECTOCIL OXIDANT CREME

€ 4,60

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

REFECTOCIL AFDEK CREME 75 ML

Refectocil afdek crème maakt het verven van wimpers en wenkbrauwen nu nog makkelijker. De afdek crème voorkomt bij goed gebruik dat de wenkbrauwverf aan de huid kan hechten.

REFECTOCIL AFDEK CREME 75 ML

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

REFECTOCIL COLOR CLEANSER

De Refectocil Color Cleanser maakt het makkelijker om wenkbrauwverf van de huid te verwijderen zonder de huid aan te tasten.

REFECTOCIL COLOR CLEANSER

€ 6,80

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

REFECTOCIL WIMPERBLAADJES

Refectocil wimperblaadjes zijn verpakt per zakje van 96 stuks. De blaadjes zijn van een speciaal soort papier, dat soepel op de huid sluit, de overtollige verf opneemt en de huid voor verkleuring en verfvlekken behoedt. De blaadjes blijven makkelijk op op hun plaats zitten door ze met een beetje RefectoCil afdekcrème vast te plakken.

REFECTOCIL WIMPER BLAADJES 96 STUKS

€ 2,29

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

REFECTOCIL WIMPER VERF WENKBRAUW VERF

Hier vindt u alle kleuren REFECTOCIL wimperverf of wenkbrauw verf. Als u op het scroll - down pijltje klikt kunt u alle kleuren zien. Klik dan bijvoorbeeld op Natural Brown 3.0 en dan op BESTELLEN. In het winkelmandje kunt u later het aantal aanpassen als u er meer wilt bestellen. Alle kleuren staan er bij, van licht blond tot zwart en violet. Vergeet niet uw REFECTOCIL producten compleet te maken met een goede pincet of wegwerp handdoekjes.

 

REFECTOCIL WENKBRAUW VERF WIMPER VERF

€ 4,49

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen