De speciale bestel -, trainings -  en actie pagina voor CERTIFIED DEALERS is alleen toegankelijk voor bestaande CERTIFIED DEALERS van META FOR SKINCARE of van EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE. Het zien van deze pagina's is alleen mogelijk met een speciale sleutelcode en helaas niet voor iedereen. Hier zou u trainingen kunnen inplannen/boeken, uw bestelling producten op elk moment van de dag kunnen doorgeven en lopende acties kunnen terug vinden. Wilt u ook zo graag met 1 van onze mooie merken aan de slag, of met beide merken? Laat het ons dan weten en dan heeft de pagina voor u ook geen geheimen meer, net als de huid van uw klanten!

EKSEPTION SUBLIEME HUIDVERBETERING

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking. Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken.

Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten. Gelooft u het niet of bent u nu wel zeer nieuwsgierig geworden naar resultaten in huidverbetering die verder gaan dan uw merk of dan u verwacht? Maak dan een afspraak voor een MEET & GREET met het merk, gepaard gaand met een VIP behandeling in ons Training Center of, als u dat liever heeft, in uw salon / kliniek. Met 11 verschillende chemical peels (van very soft tot intensief) en een vaste visie is TRAINING essentieel. In 2018 zullen er bijna maandelijks degelijke trainingen zijn zodat u nadat uw enthousiasme is bevestigd SNEL aan de slag kunt met EKSEPTION in uw salon of kliniek.

 

Het behalen van buitengewone resultaten heeft vanaf nu een naam: EKSEPTION !
De klant die zich meldt bij de huidspecialiste met klachten en / of wensen voor "de mooiere versie van zichzelf" zal door het zeer specifieke assortiment peelings ALTIJD gehoord voelen en de wensen werkelijkheid zien worden. EKSEPTION heeft na overleg met huidspecialisten namelijk bepaald dat elk huidprobleem haar eigen peeling moet hebben. Zo wordt collateral damage voorkomen en het resultaat ZO doelgericht dat tevredenheid wordt gegarandeerd. Andere merken hebben vaak maar 1 SOORT peeling maar dan in verschillende sterktes of %. EKSEPTION heeft er 11 voor de meest voorkomende huidproblemen en huidwensen. We geven een aantal voorbeelden:

1. Droog aanvoelende of gevoelige huid: SOFT TOUCH peeling

2. Vochtarme of licht verouderende huid: WATER INFUSION peeling

3. Acne of zeer onzuivere cq vette huid: PURE SKIN peeling
4. Verouderde huid met rimpels : AGE LESS PEPTIDE peeling
5. Huid met pigmentvlekken : WHITE UP PEPTIDE peeling

ZO eenvoudig is het bereiken van het doel en het kiezen van de juiste peeling voor een betere huid. Uiteraard is er ook gedacht aan producten voor voorbereiding van de huid (o.a. PHA ACTIVATOR), het snel repareren van de huid (o.a. CAVIAR REPAIR), het beschermen van de huid (o.a. ALL DAY SHIELD) en het onderhouden van de huid (o.a. AGELESS COCOON). Dit maakt de lijn UITERMATE geschikt voor elke huid, voor de mannen huid en voor de client die DUIDELIJKHEID & GEMAK verwacht van de huidspecialiste. Door de aantrekkelijke pricing is er geen enkele belemmering meer om EKSEPTION niet in huis te halen. Dus verwelkomen wij u graag binnenkort als nieuwe EKSEPTION huidspecialiste! Neem contact op voor een afspraak door te bellen met 0318-306713 of mailen info@beauty-united.nl voor een afspraak en een echte MEET & GREET bij ons of in uw salon / kliniek. Tot dan!

 

META FOR SKINCARE is een mooie lijn voor huidverbetering, huidverzorging, anti-aging en huidproblematiek. Maar ook als u geen huidprobleem ervaart maar de huidconditie wilt houden zoals hij is dan biedt META FOR SKINCARE goede producten om dit te ondersteunen.

De lijn bestaat uit cleansers, serums, crèmes voor elk huidtype of elke huidtekort. Tevens zijn er voldoende BEAUTYSALON PRODUCTEN om de behandeling van de huid aan te kunnen passen op de wensen van de klant zoals krachtige cleansers, rijkere crèmes, professionele scrubs, peelings en enzymatische maskers.

META FOR SKINCARE is niet te koop in de winkel maar uitsluitend via onze speciaal opgeleide CERTIFIED DEALERS; dit zijn huidspecialisten die u het beste kunnen adviseren door de opgedane kennis over de producten en hun werking. Tevens kunnen zij u adviseren hoe onze behandelingen uw huidproblemen kunnen verminderen of vaak zelfs tot het verleden kunnen laten behoren. Voor meer informatie over de producten, locaties waar u terecht kunt en de visie achter het merk kijkt u op de META FOR SKINCARE WEBSITE. Klik op de foto en u komt daar uit.


META FOR SKINCARE heeft een NO-BOX policy; dit houdt in dat we de afvalberg niet stimuleren door niet-recyclebare glossy doosjes zoals veel andere (vaak ook nog 100 % "natuurlijke") merken dat doen om meer te verkopen. En het scheelt u ook nog in de portemonnee! Door onze UV licht-filterende labels worden producten & werkstoffen ook beschermd als ze NIET in het doosje zitten. Deze pagina dient verder voor onze CERTIFIED DEALERS, die met een beschermde code hun bestelling kunnen doen zodat u niet naast uw felbegeerde crème grijpt als u er bent. SMEER 'M, dan blijft de huid MOOI!

 

WILT U OOK META FOR SKINCARE CERTIFIED DEALER WORDEN?

Bent u schoonheidsspecialiste, huidtherapeute of cosmetisch arts en zoekt u een nieuwe / aanvullende lijn voor huidverbetering? Bij ons merk kunt u klein beginnen, het groots aanpakken, rustig opstarten of meteen alles aan uw klanten bieden..... u MAG alles kiezen, u MOET niets. Behalve trainingen volgen om de producten op de juiste manier toe te passen en het juiste thuisgebruik te adviseren. Over ons brede scala en trainingen zoals de basic SKILLS & SPECIALS, CHEMISCHE PEELINGS en korte (SWIFT LIFT) en lange/ kuur (UN-AGE) BINDWEEFSELMASSAGES vertellen we alles tijdens een vrijblijvend bezoek aan uw locatie.

Wilt u dat graag? ALLE uitleg over onze visie en producten, een uitgebreide demonstratie waardoor u meteen de resultaten zien kan en ervaart wat HUIDVERBETERING MET EEN FIJNE BELEVENIS (FUSION) inhoudt? Laat het ons weten door een email te sturen naar info@metafor-skincare.nl of bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak op 0318-306713. U mag natuurlijk ook op afspraak (dan maken we meer tijd voor u) langs komen in onze CITY SPA & TRAINING CENTER te EDE om te zien wat we allemaal te bieden hebben aan huidverbetering, huidverzorging en gastvrijheid. We leggen u ook uit hoe en wanneer u kunt starten met een klein (LIGHT) pakket of een groter (FULL CLINIC) pakket. U maakt samen met ons de keuze die het beste bij u past. Daarna krijgt u meteen toegang tot het bestelgedeelte, de trainingskalender voor depositairs en wordt u als verkooppunt op onze website vermeld. Graag tot snel!