MASSAGE - EN WELLNESSPRODUCTEN

Bij elke behandeling wil je de fijnste producten gebruiken en hygiënisch werken. BEAUTY UNITED biedt je hiervoor alle mogelijkheden maar de keuze is aan u. Naast de heerlijke massage olie bieden we ook etherische olie (van onbekend merk maar afkomstig uit Duitsland en zeer mooie concentraten), wellness banken en wegwerp handdoeken. Kijk gerust ook even in de categorieën door op de links te klikken. Wegwerp handdoeken zijn bij ons niet van knisperend en scheurend papier maar van heerlijk (als soft cotton aanvoelende) wegwerp stof. Als je het eenmaal hebt gebruikt wil je niets anders meer. Het is goedkoper dan vele handdoeken wassen, daardoor ook tijdsbesparend en je klanten zien dat je super hygiënisch werkt. Per omdoos zijn de handdoeken (op rol of gevouwen) nog goedkoper ook en altijd zeer ruimtebesparend. Als voorbeeld: 100 wegwerp handdoeken van 45x80 cm nemen net zoveel plek in als 6 gestapelde badstof handdoeken in de zelfde maat. By the way: ze zijn ook super om mee te nemen op vakantie, in de auto, caravan of als 1-malige schoonmaak doek!

MASSAGE OLIE MET EUCALYPTUS 500 ML

Een massage is niet alleen ontspannend maar kan ook activerend zijn. Als de persoon en/ of de huid dan warm wordt is het heerlijk dat de eucalyptus een verkoelende en verzachtende werking heeft op de huid. Tevens zet het de luchtwegen open, werkt en ruikt verfrissend en irriteert de huid niet. De massage olie is een fractie "dunner" dan bijvoorbeeld de amandelolie die we kennen, wat er voor zorgt dat het niet plakt en geen vlekken achter laat.

€ 7,95

  • Levertijd: 1-3 werkdagen

SAUNA SLIPPERS CA 1 DAAGS GEBRUIK

iedereen weet dat bacteriën welig tieren als het warm is; dat geldt ook voor schimmels. Twijfel jij of de sauna waar je komt hier genoeg aan doet? Kies dan voor heerlijke badstof slippers aan je voeten. Dat zorgt dat ze beschermd zijn tegen het langdurig kwaad dat je in 2 minuten kan oplopen. Door de rubberen anti slip zool zijn ze duurzaam in gebruik, in elk geval voor je hele saunadag. Veel disposable slippers of flip flops beginnen na 10 minuten al door te slijten, deze zeker niet! 1 SIZE: ca mt 39-44. Ook heerlijk voor op vakantie, op de camping, etc. Koop 10 paar en krijg 2 paar gratis!

 

€ 1,99

ETHERISCHE OLIE 10 ML

Etherische olien worden gebruikt om met een geconcentreerde olie een heerlijke geur te geven aan je woonkamer, sauna, massage ruimte of beautysalon. Je kan de etherische olie ook op de vochtige kompresdoek druppelen voor een extra "belevenis". Etherische olie druppel je NOOIT rechtstreeks op de huid of rechtstreeks op je klein-apparatuur / in je vapozone/ handdoekwarmer. Onze flesjes van 10 ml zijn voorzien van veiligheidssluiting en een handige druppelaar waardoor je nooit teveel gebruikt. In meer dan 10 geuren zit er altijd wel iets voor je bij. Kijk in je aromatische gids of op online websites welke geuren een extra aromatisch / energetisch effect hebben op je cliënt. Voor ruimtelijke sfeergeuren gebruik je het beste een verdamper.

 

€ 2,99

  • Levertijd: 1-3 werkdagen