De speciale bestelpagina voor CERTIFIED DEALERS is alleen toegankelijk voor bestaande CERTIFIED DEALERS van META FOR SKINCARE. Het zien van deze pagina is alleen mogelijk met een speciale sleutelcode en helaas niet voor iedereen. Hier zou u uw bestelling producten op elk moment van de dag kunnen doorgeven en lopende acties kunnen terug vinden. Wilt u ook zo graag met 1 van onze mooie merken aan de slag, of met beide merken? Laat het ons dan weten en dan heeft de pagina voor u ook geen geheimen meer, net als de huid van uw klanten!

WILT U OOK META FOR SKINCARE CERTIFIED DEALER WORDEN?

META FOR SKINCARE is een mooie lijn voor huidverbetering, huidverzorging, anti-aging en huidproblematiek. Maar ook als u geen huidprobleem ervaart maar de huidconditie wilt houden zoals hij is dan biedt META FOR SKINCARE goede producten om dit te ondersteunen.

De lijn bestaat uit cleansers, serums, crèmes voor elk huidtype of elke huidtekort. Tevens zijn er voldoende BEAUTYSALON PRODUCTEN om de behandeling van de huid aan te kunnen passen op de wensen van de klant zoals krachtige cleansers, rijkere crèmes, professionele scrubs, peelings en enzymatische maskers.

META FOR SKINCARE is niet te koop in de winkel maar uitsluitend via onze speciaal opgeleide CERTIFIED DEALERS; dit zijn huidspecialisten die u het beste kunnen adviseren door de opgedane kennis over de producten en hun werking. Tevens kunnen zij u adviseren hoe onze behandelingen uw huidproblemen kunnen verminderen of vaak zelfs tot het verleden kunnen laten behoren. Voor meer informatie over de producten, locaties waar u terecht kunt en de visie achter het merk kijkt u op de META FOR SKINCARE WEBSITE. Klik op de foto en u komt daar uit.


META FOR SKINCARE heeft een NO-BOX policy; dit houdt in dat we de afvalberg niet stimuleren door niet-recyclebare glossy doosjes zoals veel andere (vaak ook nog 100 % "natuurlijke") merken dat doen om meer te verkopen. En het scheelt u ook nog in de portemonnee! Door onze UV licht-filterende labels worden producten & werkstoffen ook beschermd als ze NIET in het doosje zitten. Deze pagina dient verder voor onze CERTIFIED DEALERS, die met een beschermde code hun bestelling kunnen doen zodat u niet naast uw felbegeerde crème grijpt als u er bent. SMEER 'M, dan blijft de huid MOOI!

 

Bent u schoonheidsspecialiste, huidtherapeute of cosmetisch arts en zoekt u een nieuwe / aanvullende lijn voor huidverbetering? Bij ons merk kunt u klein beginnen, het groots aanpakken, rustig opstarten of meteen alles aan uw klanten bieden..... u MAG alles kiezen, u MOET niets. Behalve trainingen volgen om de producten op de juiste manier toe te passen en het juiste thuisgebruik te adviseren. Over ons brede scala en trainingen zoals de basic SKILLS & SPECIALS, korte bindweefselmassage training (SWIFT LIFT) en lange/ kuur (UN-AGE) BINDWEEFSELMASSAGES vertellen we alles tijdens een vrijblijvend bezoek aan uw locatie.

Wilt u dat graag? ALLE uitleg over onze visie en producten, een uitgebreide demonstratie waardoor u meteen de resultaten zien kan en ervaart wat HUIDVERBETERING MET EEN FIJNE BELEVENIS (FUSION) inhoudt? Laat het ons weten door een email te sturen naar info@metafor-skincare.nl of bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak op 0318-306713. U mag natuurlijk ook op afspraak (dan maken we meer tijd voor u) langs komen in onze CITY SPA & TRAINING CENTER te EDE om te zien wat we allemaal te bieden hebben aan huidverbetering, huidverzorging en gastvrijheid. We leggen u ook uit hoe en wanneer u kunt starten met een klein (LIGHT) pakket of een groter (FULL CLINIC) pakket. U maakt samen met ons de keuze die het beste bij u past. Daarna krijgt u meteen toegang tot het bestelgedeelte, de trainingskalender voor depositairs en wordt u als verkooppunt op onze website vermeld. Graag tot snel!