Om in de schoonheidsbehandeling meer te bieden dan wat u met de handen doet hoeft u niet altijd te grijpen naar hoge investeringen. Al jaren leveren we klein apparatuur die aar tevredenheid werkt, fijn is in gebruik en zacht van prijs ondanks de prima kwaliteit. Een voorbeeld daarvan is de combinatie (maar ook los te bestellen) FLEX beauty toren met FLEX beauty apparatuur. De toren is een zeer stevige (aluminium/staal) basis die er zonder apparatuur al professioneel uit ziet. U kiest een basis en kunt die basis beauty toren direct of later uitbreiden met handige en praktische apparatuur. Grijs klepje er af en u schuift het er in alsof het een lade is. Houders voor de handstukken worden direct al meegeleverd zodat u later alles keurig kwijt kunt. En goede basis die veel wordt besteld is de TOREN plus LOUPLAMP LED plus digitale VAPOZONE. ALs u de exacte bijpassende producten bestelt is er NOG 1 GROOT VOORDEEL: u heeft maar 1 stekker/ snoer. De rest plugt direct in de toren zonder extra verlengsnoeren. Heeft u al een toren of bent u daar juist niet zo'n fan van? U wilt veel apparatuur direct na gebruik reinigen en opbergen? Dan kunt u de FLEX apparatuur ook gewoon los bestellen en op een werktafeltje kwijt. Door het compacte formaat heeft u dan nog steeds ruimte voor bijpassende producten. Besluit u later TOCH de FLEX toren aan te schaffen? Dan klikt/schuift u de bestaande apparatuur er ZO in. Is dat FLEX of niet?

In deze categorie vindt u ook andere klein-apparatuur voor de schoonheidssalon die NIET voor de FLEX is bedoeld maar wel heel leuk is om te gebruiken bij de huidverbeterende behandelingen. Denk aan Ultrasoon of Ionisatie, een borstelapparaat op batterijen of een eeltfrees op batterijen. Uw groothandel voor schoonheidssalons biedt u flexibele oplossingen!Wilt u meer in de basisset? Vraag dan per email een offerte met vermelding WAT u er nog bij zou willen plaatsen/ hebben. Wij bieden u dan ook nog eens onze beste prijs, eventueel in combinatie met andere saloninrichting of uw basispakket Meta For Skincare.

 

FLEX TOREN INCL LOUPELAMP LED EN DIGI VAPOZONE

Uw starterset FLEX bestaat uit de FLEX toren samen met de loupelamp LED (met standen uit, aan, extra fel en 3 diopter vergroting) en digitale VAPOZONE met timer, stoomsterkte regeling en uitneembare waterkan (verplicht gedemineraliseerd water gebruiken!). Een zeer degelijke beauty set die jaren mee kan en zeer stabiel is vanwege de verzwaard stalen voet. De genoemde prijs is een afhaalprijs, toren als zelf-montageset (montagetijd ca 30 minuten). Wilt u gemonteerd en gebruiksklaar laten afleveren dan kiest u dat in de extra opties. We bellen u dan voor een afspraak voor persoonlijke levering aan huis.

 

FLEX BEAUTY TOREN BASISSET

€ 699,00

  • Beschikbaar

FLEX BORSTELAPPARAAT

Het FLEX BORSTELAPPARAAT is geschikt om kant & klaar in de FLEX BEAUTY TOREN te schuiven (geen extra stroomsnoer nodig), of om los te plaatsen. Het borstel apparaat heeft een timer, in te stellen draairichting & snelheid en 4 accessoires : borstel klein, borstel groot, lotion spons en hoornlaag verdunner (puimsteenkopje). Uit de doos direct klaar voor gebruik.

 

FLEX BORSTEL APPARAAT

€ 199,00

  • Beschikbaar

FLEX ULTRASOON APPARAAT

Het FLEX ULTRASOON apparaat gebruikt u voor het insluizen van werkstoffen, het verzachten van het sebum en het elastischer maken van het diepere huidweefsel. Met een grote en een kleine ultrasoon kop die beiden worden meegeleverd kunt u werken op grotere oppervlakken of rondom de ogen of op de bovenlip. U kunt de timer, pulssterkte en energiesoort (golvend, pulsend) aanpassen.

 

FLEX ULTRASOON APPARAAT

€ 259,00

  • Beschikbaar

TOWEL HEATER S

De FLEX TOWEL HEATER is een compacte kompresverwarmer met een stevige metalen behuizing die door de goede isolatie niet heet wordt aan de buitenkant en tegen een stootje kan. Het in - en uitschakelbare UV / OZON licht zorgt dat de vochtige compresdoeken beter bacterievrij blijven. Er is ruimte voor 6-12 kompresdoeken en er is een uitneembaar lekbakje aan de voorkant geplaatst. De FLEX towel heater kan op de bodemplaat van de FLEX BEAUTYTOREN worden gezet ZONDER extra snoer of op uw werkvlak worden geplaatst met bijgeleverd geaard netsnoer.

 

Heeft u een grotere handdoek warmer nodig? Kies dan voor de TOWELHEATER L, die met 16 liter goed is voor 16 tot 24 kompresdoeken.
Door de ingebouwde UV LAMP en een temperatuur van bijna 70 graden bent u gegarandeerd van warme kompressen en bacterievrij werken.

MAAT van de S : 37,5B x 31Dx28H
MAAT van de L : 45B x 29D x 36H

 

FLEX TOWEL HEATER S

€ 179,00

  • Beschikbaar

SR 05 SKIN REJUVENATOR ULTRASOON IONISATIE PHOTON

De SR 05 Skin Rejuvenator is zeer compact en leuk om mee te werken. Met Ultrasoon kunt u werkstoffen insluizen, met de ionisatie (+ en -) kunt u de huid beter zuiveren en/of de huidcellen activeren. Beide technieken kunnen ook tegelijk aan staan voor een nog beter resultaat op de huid. Verrassende verbetering, een actief gevoel en een iets elastische huid zijn het effect. Met de PHOTON LED kop kunt u kleine plekjes verbeteren; denk aan acne, droge oppervlakken op de huid of eczeem-achtige vlekken. Het rode licht verbetert de collageen productie, het blauwe licht vermindert bacterien en ontstekingen zoals bij acne of rosacea. De SR 05 biedt huidverbetering op VIP niveau voor een zachte prijs. Inclusief adapter/snoer en NL talige handleiding.

SR 05 SKIN REJUVENATOR

€ 239,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen