WERKTAFEL CLEAN SPACE

Ons nieuwste model werktafel voor pedicure, kliniek, huidtherapeute of beautysalon is werkelijk perfect! Met 2 open werkvlakken en 3 lades kunt u enorm veel producten en disposables kwijt of uit het zicht opbergen. Bovendien is de bovenste lade voorzien van een koud-UV lamp voor het steriel / bacterie-vrij houden van uw kleine instrumenten. In de achterklep kunt u kabels opbergen en de tussenruimte is ideaal voor het plaatsen van een FLEX TOWEL HEATER.

*GELDIG TOT 26 JULI 2018
: Voor de genoemde prijs wordt hij GRATIS aan huis geleverd in NL & B!

Wilt u starten met de mooie lijn Peelings en Skincare van EKSEPTION?
Dan betaalt u tot 26 JULI 2018 NIETS voor deze werktafel want u krijgt hem er GRATIS BIJ!
*ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!
* na bestelling van het EKSEPTION STARTPAKKET. Bovendien kunt u ook nog deze zomer al starten meet de "ANYTIME" peelings!

€ 279,00

WERKTAFEL RANGER

RANGER (=RANZJEE) is Frans voor opruimen. Met 4 ruime lades waarvan 1 met een hoogte van 18,5 cm en 3 van 12,5 cm kan je flink wat opruimen zodat je schoonheidssalon en werkruimte netjes blijft. 4 zwenkwielen zitten er bij inbegrepen voor fijne mobiliteit. Mooi afgewerkt met enigszins afgeronde hoeken staat deze instrumententafel / gelakt wit houten proftrolley voor lang werkplezier als je houdt van strak en netjes.

Niet geschikt voor plaatsing  van een loupelamp.

 

WERKTAFEL RANGER

€ 239,00

WERKTAFEL TROLLEY PRIVATE

1 van de meest gebruikte werktafels heeft een combinatie van planken en lades met slot. Tevens voorzien van een loupelamp gat in het stalen frame. De lades zijn eventueel afsluitbaar met bijgeleverde sleutels. De opstaande rand voorkomt dat je producten van de proftrolley af duwt. Zeer stevig, stabiel, sterk, betrouwbaar voor jaren werkplezier. 82 cm hoog, 55 cm breed, 37 cm diep. Zelfmontage: ca 20 minuten. Transport apart aankopen, niet inbegrepen. Montageservice is mogelijk, vanwege de grootte en het gewicht wordt verzenden + montageservice PRIVATE samengevoegd in je winkelmandje.

 

WERKTAFEL PROFTROLLEY PRIVATE

€ 199,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

WERKTAFEL TATTOO Q2 +

Deze volledig metalen werktafel is perfect voor tattoo shops, PMU artist, kapsalons, pedicure en huidspecialiste. Waarom: dagelijkse desinfectie kan bij andere werktafels het oppervlak aantasten waardoor hygiëne niet gewaarborgd blijft en het uiterlijk van je werktafel vertroebelt. Ook als je op WIT bent uitgekeken is dit een stijlvol professioneel alternatief. Hoogte 90, werkbreedte 76, werkdiepte 41 cm. Lade afsluitbaar, goed te reinigen met alcohol of oppervlakte reiniger. Komt als zelfbouwset, montage ca 25 minuten, transport apart "bestellen", niet inbegrepen!  Montage service door ons en gemonteerd transport kan je ook toevoegen in je mandje.

 

WERKTAFEL METAAL ZWART Q2

€ 219,00

  • Beschikbaar

WERKTAFEL Q10 SMALL & SPLENDID

De kleinere maar sierlijke en verrijdbare werktafel Q10 SMALL & SPLENDID is vooral praktisch en mooi. Vooral voor de kleinere beautysalon of cabine is hij ideaal! Met afsluitbare lade en 2 tableau's heb je een professionele trolley met 3 werkvlakken waar je spullen op kwijt kunt zonder ze er af te duwen. Wieltjes inbegrepen. Hoogte 90, werkbreedte 43, werkdiepte 34 cm. Hoogte tussen tableau 1 en 2 is 27 cm, tussen 2 en 3 is 23 cm. Komt als zelfbouw pakket, montagetijd ca 20 minuten, transport apart "bestellen"! Montageservice kun je apart aankopen, waarbij transport is inbegrepen.

 

WERKTAFEL TROLLEY Q10 SMALL & SPLENDID

€ 189,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-7 werkdagen